Пятница, 29.03.24, 17:02

Календарь новостей
«  Январь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наш опрос
Чемпионом 3 дивизиона станет:
1. Другой клуб
2. Нива (Тернополь)
3. ПФК Сумы (Сумы)
4. Арсенал (Белая Церковь)
5. ФК Полтава (Полтава)
6. Олимпик (Донецк)
7. Верес (Ровно)
8. Гелиос (Харьков)
Всего ответов: 11
Главная » 2013 » Январь » 28 » Хто на нас?
Хто на нас?
19:54



Єврокубковий сезон для України поки що складається не погано. Усі клуби пробилися до групового турніру. Чотири клуби з семи на фінальній стадії плей-офф – це не мало. Чемпіон України донецький Металург вдало провів у своїй лізічемпіонівський групі, поступившись лише у останньому турі ірландському Сент-Патріксу з Дубліна, але той матч вже ніяк не впливав на становище донеччан, які на той момент забронювали собі перше місце у групі. Не вдався сезон для запорізького Металурга. Команда посіла останнє місце у своїй групі. Київська Оболонь не змогла пробитися у 1/8 фіналу, але матиме шанс показати себе у Лізі Європи. Кияни в останньому турі мали не поганий шанс вийти з групи з другого місця, але  не змогли подолати казахський Іртиш з Павлодару, зігравши у нульову нічию.

            У Лізі Європи закінчився сезон для Дніпра та Олександрії, команди не змогли вийти зі своїх груп. Харківський Металіст та сімферопольська Таврія вийшли зі своїх груп з перших місць, провівши груповий раунд без поразок.

            Таким чином у Лізі Чемпіонів Україна буде представлена, нажаль лише однією командою – донецьким Металургом. У 1/16 Ліги Європи буде грати три українських клуби – Оболонь Київ, Таврія Сімферополь та Металіст Харків. Саме ці три клуби зіграють перші матчі 1/16 фіналу 30 січня. То що саме на нас чекає у 1/16 фіналу:

 

Оболонь Київ (Україна) – Спартак Йошкар-Ола (Росія)

              Російський клуб, яким керує дуже досвідчений менеджер Аndrewup (має vip2) з 16 березня 2012 р. На проекті зареєстрований 27 листопада 2010 р, очолював різні клуби, найдовше клуби Хетафе (Іспанія) та Цибалія (Хорватія). Менеджер Аndrewup, нещодавно очолив ще один клуб Селтік (Глазго).

У своїй групі Спартак грав разом з Олександрією, яку переміг з рахунком 2:1 та 1:0, поступився лише у Гьотеборгу, зайняв перше місце у групі. У Лізі Європи Спартак опинився після невдалої гри у Лізі Чемпіонів, де після гри автосоставом з Бетісом не зміг відігратися у матчі-відповіді. Під час останніх трансферів придбав у Фіорентини молодого хорватського захистника Томислава Хаводжича (талант-2,19 років, сила-46). У минулому чемпіонаті Спартак посів третє місце (третє місце команда займає чотири роки поспіль), яке дозволило брати участь у кваліфікації Ліги Чемпіонів. У цьому сезоні, після 16 туру чемпіонату Росії Спартак посідає п’яте місце. Після перемоги над Олександрією 1:0 Спартак зіграв у чемпіонаті внічию з Рубіном, а потім у кубку Росії не мав проблем з автосоставом Чорноморця з Новоросійська. Вже 11 матчів команда Йошкар-Оли грає без поразок. Ось такий суперник дістався Оболоні.

Переможець пари Оболонь – Спартак у 1/8 ЛЕ зіграє з переможцем пари Абердін (Шотландія) – Квидинг (Швеція).

 

Сент-Патрікс Атлетік Дублін (Ірландія) – Таврія Сімферополь (Україна)

             У цій парі зійдуться між собою менеджери KpuBexa та Elanor. Це має бути найцікавіший матч для українців. Не зважаючи на те, що KpuBexa грає також в Україні, та представляє Україну у Європі іншим клубом – Металістом, вболювати українці будуть саме за Таврію.

Сент-Патрікс грав у Лізі Чемпіонів в одній групі з донецьким Металургом. Незважаючи на перемогу в останньому турі, ірландський клуб посів третє місце та задовольняється лише Лігою Європи. Менеджер KpuBexa дуже відомий в Україні, бо і сам є українець, крім того він є президентом УЄФА, тому представляти його буде зайвим.

Сент-Патрікс семиразовий чемпіон Ірландії, та чотирьохразовий володар кубка. У минулому сезоні команда зайняла перше місце на чолі з KpuBexa, та впевнено зіграла у останньому кваліфікаційному раунді ЛЧ, подолавши Динамо Загреб. У групі  Сент-Патрікс зазнав по одній поразки від Челсі, Металурга та Мюнхена 1860, що стало на заваді для участі в 1/8 фіналу ЛЧ. На останньому трансфері Сент-Патрікс посилився правим захисником Аароном Лабонтом 29 років, сила 83, який перейшов з клубу Финн Харпс (Ірландія). У чемпіонаті Сент-Патрікс провів останній матч на кубок з командою СД Голуей (Голуей), який завершився перемогою чемпіона, а у чемпіонаті останній матч зіграв у нічию 0:0 з Атлон Таун (Атлон). Загалом Сент-Патрікс провів десять останніх матчів без поразок.

Переможець пари Сент-Патрікс – Таврія  у 1/8 фіналу ЛЕ зіграє з переможцем пари Генк (Бельгія) – Олімпіакос (Греція).

 

Лехія Гданськ (Польща) – Металіст Харків (Україна)

             У цій парі, звичайно же, вся українська підтримка буде на боці Металіста, менеджером якого є KpuBexa. Перший матч відбудеться у Гданську.

            Команда Лехія є чинним чемпіоном Польщі. Усього Лехія чотири рази ставала чемпіоном, та двічі вигравала кубок. Зараз клубом керує досвідчений менеджер Barsik Під час останніх трансферів до клубу прийшло одразу шість нових гравців: двадцятиоднорічний захисник Тимоти Дюраль (т6, сила75) та двадцятирічний півзахистник Энтони ван ден Борре (т5, сила 63) обидва з клубу Генк (Бельгія); ще Рамзан Тавлиев (т3, 19 р., сила 45) півзахистник та Диего Милито (32 р., сила 94) нападник обидва з Казахстану. Ще до Лехії перейшли два українці Роман Мірошник (т.5, 18р., сила 44) захисник та Денис Голайдо (т.4, 18 р., сила 43) захисник обидва з донецького Металурга. Клуб має найпотужнішу інфраструктуру (усі будівлі 4 рівня). У групі Лехія посіла друге місце, поступившись у останньому турі Хальмстаду. Почала Євросезон у кваліфікації Ліги чемпіонів, але у останньому кваліфікаційному раунді поступилася Олімпіакосу, тому продовжувала вже у Лізі Європи. У внутрішньому чемпіонаті  команда не зазнала жодної поразки, лише двічі зігравши у нічию.

            Переможець пари Лехія – Металіст зіграє з переможцем пари Портсмут (Англія) – Зангезур (Вірменія).

 

Усі суперники наших клубів є дуже сильними та досвідченими, тому легкої перемоги очікувати не варто, але всі три клуби по силам подолати нашим командам, тому бажаємо Хуліганжу, Кривехі (у матчі з Лехією) та Еланору великої вдачі, перемоги та зустрічі між собою як мінімум у півфіналі.

Категория: Кубок УЕФА | Просмотров: 499 | Добавил: Пан | Рейтинг: 3.0/3 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Приветствую Вас Залётчик

Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Сегодня на сайте были:

Reklamma